Välgörande massage

VIKTIG INFO

31/3 UPPHÖR ALL VERKSAMHET I ARVIKA HAMAM PÅ GRUND AV ATT VI SÄLJER VERKSAMHETEN.

HAR DU KVAR ETT PRESENTKORT ATT LÖSA IN?

DET ÄR FORTFARANDE MÖJLIGT ATT LÖSA IN DITT PRESENTKORT FRAM T.O.M 15/4 MOT PRODUKTER I VÅRT LAGER. DETTA ÄR SISTA CHANSEN! TA KONTAKT MED VÅR KUNDANSVARIG MADELEINE: 0730739987 ELLER MADELEINE@ARVIKAHAMAM.SE

TUSEN TACK TILL ALLA KUNDER SOM FÖJT OSS!

På Arvika Hamam möter du erfarna, välutbildade massörer.

Vi är måna om att du ska få en välgörande och kvalitativ massage anpassad efter dina behov. I vår varma ombonade miljö får du tid för dig själv. En stund för avslappning och harmoni. Massage är sedan länge känt för sina välgörande positiva effekter så som att öka blodgenomströmningen, frigöra lycko-hormonet oxytocin och motverka stress och spänningar. Regelbunden massage ger ett ökat välbefinnande, stärker immunförsvaret och ökar din prestationsförmåga. Vi får ofta höra att våra massörer är extra bra. Välkommen på massage. Du också.

 

Klassisk massage

Svensk klassisk massage är en djupgående massagebehandling som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en skön avslappning för kropp och själ. Musklerna masseras igenom grundligt och vi jobbar med eventuella triggerpunkter för att få tillbaka elasticitet och smidighet.

Intensiteten på massagen anpassas efter dig som kund, så att det hela är en behaglig och välgörande stund på massagebänken. Ekologisk olja från KaliFlower Organics.

Välj mellan:
30 min 400 kr.
45 min 500kr.
60 min 600 kr.
90 min 900 kr.

BOKA

Koppningsmassage

Koppning är en alternativmedicinsk metod som använts i flera tusen år inom den kinesiska medicinen för att bota sjukdomar och lindra värk. Med hjälp av sugkoppar bildas ett undertryck vilket påverkar bindväven och underhuden samt blod- och lymfcirkulationen.

På senare tid har metoden även slagit igenom här i västvärlden. Koppningsmassage är en kombination av svensk klassisk massage och 5.000-årig kinesisk koppningsteknik. Ett effektivt sätt att komma åt långvariga muskelspänningar.

Välj mellan:
60 min 600 kr.
90 min 900 kr.

BOKA

Energimassage

Energimassage är en japansk oljefri massage.

Tekniken görs utifrån kroppens meridiansystem och massören använder sig av olika typer av tryck och press. För en så behaglig upplevelse som möjligt.

Massagen görs utanpå kläderna sittandes i en bekväm energimassagestol. Den passar dig som vill ha en kort effektiv behandling eller kanske har besvär med att ligga ner.

30 min 400 kr.

BOKA

Aromamassage

Nyfiken på en mjuk massage med fokus på avslappning och närvaro?

Aromamassage är en lugn och mjuk massage där du verkligen får varva ner på djupet. Med hjälp av eteriska dofter.

Vi använder väldoftande lavendel som har en avstressande inverkan. Du får själv välja om du vill ha halv- eller helkropp.

Välj mellan:
45 min 500 kr.
60 min 600 kr.
90 min 900 kr.

BOKA

Taktil massage

En mjuk och varmt berörande massage som utförs på huden.  Metoden aktiverar ditt nervsystem så att lugn-och hormoner utsöndras. Den stöder kroppens tillväxt och läkning samt harmoniserar mage och matsmältning. Stärker även kroppsuppfattning och skapar lugn och ro i kropp och själ. Passar alla, särskilt den som upplevt för mycket stress eller vill ha mjukare massage.

Välj mellan:
30 min 400 kr
45 min 500 kr
60 min 600 kr

BOKA