Spirituella Behandlingar

VIKTIG INFO

31/3 UPPHÖR ALL VERKSAMHET I ARVIKA HAMAM PÅ GRUND AV ATT VI SÄLJER VERKSAMHETEN.

HAR DU KVAR ETT PRESENTKORT ATT LÖSA IN?

DET ÄR FORTFARANDE MÖJLIGT ATT LÖSA IN DITT PRESENTKORT FRAM T.O.M 15/4 MOT PRODUKTER I VÅRT LAGER. DETTA ÄR SISTA CHANSEN! TA KONTAKT MED VÅR KUNDANSVARIG MADELEINE: 0730739987 ELLER MADELEINE@ARVIKAHAMAM.SE

TUSEN TACK TILL ALLA KUNDER SOM FÖJT OSS!

På Arvika Hamam har vi en övertygelse om att kropp, själ och tanke hänger ihop.

Därför erbjuder vi mer än kroppsliga behandlingar. Vår Elin Tienvieri är utbildad inom medial kompetens, spirituell healing och energirening. Det är Elin som guidar dig igenom alla andliga behandlingar.

Välkommen till våra spirituella behandlingar. Du också.

Spirituell healing

Healing stimulerar kroppen till självläkning. Vi jobbar med att lösa upp blockeringar i kroppens energifält och undersöker bakomliggande orsaker som kan skapa obalans i kropp och själ. Healing är ett sätt att öka välbefinnandet och stärka sig både fysiskt, mentalt och andligt. För ökat välbefinnande. För ökad balans. Och för ökad kapacitet.

60 min 600 kr

BOKA

Medial vägledning

Vill du komma i kontakt med ditt andliga Jag? Jag tar emot budskap från andevärlden och förmedlar det vidare till dig. Det kan handla om din nuvarande situation, det förflutna eller positiva saker som ligger framför dig. Mötet är till för vägledning, insikt och inspiration. Jag kan visa olika möjligheter men det är upp till dig vilka val du gör. Även via telefon.

Ej möjligt att boka just nu

Coachande samtal

Upplever du att du sitter fast och vill komma vidare? Behöver du någon att prata med? Jag lyssnar. Ibland hamnar vi i negativa spiraler och behöver lite hjälp utifrån för att få perspektiv på saker och ting. Vi jobbar utifrån ditt behov och dina tankar och idéer. Jag finns som ett bollplank, men även för att inspirera till nya tankebanor.

45 min 500 kr

BOKA

Hus- & Energirening

Upplever du att det är oroligt i ditt hem? Känns det som att det är fler där på besök? Jag (Elin) gör energirening av hus och platser. Jag går igenom hela huset och känner in, tar emot budskap från andevärlden. När jag fått information ger jag vidare den till dig och avslutar sedan med rening och energipåfyllning. Vanligtvis tar en rening mellan 2-3 timmar.

400 kr/timme + reseersättning

BOKA